Thailand

Som vanligt senaste tiden har jag varit snål med blogginlägg. Här kommer en uppdatering om senaste veckan. I tisdags lämnade jag familjen för nya äventyr i Thailand. Efter många timmars flygplatshäng landade jag i Phuket på kvällen och åkte till hotellet där jag och Madde stämt träff. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, Madde blev runtskjutsade som ett boskap i Thailand hela dagen och var inte där när jag kom, hotellet vi trodde vi hade bokat var inte bokat och dessutom fullt. Det var inte de bästa förutsättningarna för att ge mig en bra bild av Thailand men jag har min snälla taxichaufför att tacka för att allt blev bra tillslut. Han stod och väntade med mig i 45min tills Madde kom och sedan skjutsade han oss gratis till ett annat hotell där vi kunde sova. Vilken hjälte! Så skönt att träffa Madde igen också, vi hade ganska mycket att prata om den kvällen kan jag milt uttrycka det.

Nästa morgon tog vi båten ut till Koh Phi Phi. Mycket fint och det var inte svårt att tycka om det direkt. Det har bara varit sol och bad sen dess med inslag av thaimassage, go mat och båttur.

Min fina farfar dog samma dag som vi kom hit. Jag ville bara åka hem men insåg efter mycket letande att det inte gick så bra. Och jag skulle ju inte fått träffa honom ändå. Älskade farfar, jag som har saknat dig så himla mycket och alltid avslutat mina vykort med ”snart ses vi igen!” För ingenting tydde ju på nåt annat. Världens bästa farfar. Kommer vara så himla tomt! <3

Imorgon ska vi vidare på vår resa tänkte jag skriva men vi ska faktiskt åka hemåt, eller ja det blir ju lite motsägelsefullt eftersom vi åker åt fel håll, till KL igen. Men på onsdag då bär det av mot London. Ganska konstig känsla, nu är det verkligen slut på vår fantastiska resa.

 Puss o kram

Annika


RSS 2.0